Een introductie: meet Irene

Een introductie: meet Irene @rocktheblog.nl
Uit eigen collectie

Het leek ons wel leuk om onszelf kort te interviewen als Blikvanger op deze blog. Deze intro betreft Irene. Een volgende is die van Karin…

Het interview:

 1. Kun je jezelf even voorstellen?
  foto IreneJa, dat kan. Ben Irene. Een geboren en getogen Haarlemse mug. Woon reeds jaren in een heerlijk appartement op het Zuidwesten, met je raadt het al in de middag ruimte à la balconia voor een chipje en wijntje. Overtuigd single. Heeft nu 1 witte kat, maar er is altijd vraag naar meer feline vriendjes… Pssstttt… dat hoort erbij als blogger…
 2. Wat inspireerde je om te gaan bloggen?
  Ik was danig op zoek naar een nieuwe hobby, toen ik eenmaal thuis kwam te zitten na een fikse burnout. Ik had thuis net een computer, en Internet met inbelmogelijkheid, zo rond 2001. Je raadt het al, ik las andere blogs en raakte terstond verliefd op de mogelijkheden. Was echter never nooit niet tevreden met de uitstraling van mijn blog, dus zo ben ik gaan wroeten en ploeteren in codes enzo. Muren veranderden in deuren en ramen… en nu zijn we hier beland.
 3. Wat is je grootste drijfveer in dat kader?
  Ik wil me blijven ontwikkelen in het schrijven, en ja ook in webdesign en grafische vormgeving. Dat wringt veel meer bij mij, zeg maar, dan het huishouden.
 4. Wat hoop je met jouw blog(s) te bereiken?
  Ow, zó veel. Ik wil de toenemende vertrutting en taboes tegengaan. Ik wil openheid. Communiceren. Ik wil ronduit alles kunnen roepen, zolang het maar binnen de kaders van oprechtheid en authenticiteit blijft en zonder anderen daarmee te schofferen.
 5. Wat is jouw persoonlijke tip aan mensen die willen bloggen?
  Ga ervoor. Leef je helemaal uit. Je groeit en bloeit er van. Je bent in ontwikkeling immers op het gebied van creativiteit en schrijven/ploggen/vloggen/podcasten, noem het allemaal maar op. Alles kan en mag, wat mij betreft.
 6. Hoe ziet jouw ideale blog er uit?
  Bloos. Een beetje zoals dit hier, wat Karin en ik met deze blog doen.
 7. Op welke persoonlijke prestatie ben je het meest trots?
  Ik krijg onderhand steeds meer aanbiedingen om samen te werken. Op het gebied van schrijven, maar ook complimenten vanwege mijn werken in webdesign en grafische vormgeving. Dat is mooi. Daar raak ik nooit over uitgepraat, lijkt wel. : – )
 8. Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt in je huidige blog?
  Ik werd in de stad herkend. En ook tijdens een muziekfestival… door een medeblogger. Zooooo leuk.
  Berucht én beroemd. That’s what I want!

En last, but not least: Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar en ook oplossingsgericht krijg je al een aardig beeld van me. Bovendien zit mijn haar ook nog eens altijd goed. ; – )

Enneuhm… ook niet onbelangrijk, ik blog ook op verwondervrouw.nl in onze moerstaal, en in het Engels op mightymusings.com.

En vergeet ook niet je aan te melden op die webloggerlijst.nl.